Ontinyent – Barça B: Gran victòria a domicili (0-3)

Els de Garcia Pimienta sumen tres punts al camp de l’Ontinyent (0-3) i ja són sis jornades sense conèixer la derrota

Gran victòria barcelonista davant l’Ontinyent (0-3). El Barça B ha sortit molt endollat i s’ha avançat mitjançant Mujica als 10 minuts de partit. A través del domini de la pilota els blaugranes han tingut ocasions molt clares durant la primera part. Després, Aleñá ha sentenciat el duel amb dos gols (un de penal) a la segona part que han assegurat els tres punts.

Els de Garcia Pimienta han començat el matx amb mentalitat guanyadora, i al minut 10 Mujica ha marcat el 0-1 en una bona rematada. A partir d’aquí, els jugadors del Barça B han pressionat en atac i han gaudit de bones ocasions que han estat desbaratades per Craviotto. Tot i el domini blaugrana, s’ha arribat a la fi de la primera part amb un resultat de 0-1.

Aleñá sentencia el partit

A la represa el Barça B no ha afluixat el ritme, i al minut 51 un xut de Monchu ha sortit desviat per poc. Amb aquesta tònica l’equip local ha provocat un penal que ha transformat Aleñá al minut 65, que marca per segona setmana consecutiva. Durant els minuts finals ambdós equips han gaudit de grans ocasions que no han sabut aprofitar. Finalment, Aleñá ha marcat un gran gol des de la frontal de l’àrea al minut 90 que ha sentenciat l’enfrontament.