Monchu renova fins al 2021

Monchu renova fins al 2021

El migcampista balear amplia la seva vinculació amb el FC Barcelona per a les properes tres temporades amb dos anys més ampliables, amb una clàusula de 100 milions d’euros

El FC Barcelona i el jugador Ramón Rodríguez, Monchu, han arribat a un acord per a la renovació del seu contracte, ampliant la seva vinculació amb el club blaugrana per a les pròximes tres temporades amb dos anys més ampliables. Monchu tindrà una clàusula de 100 milions d’euros.

Ja ha debutat al Barça B

Monchu, de 18 anys, va arribar al Barça l’any 2012 procedent del Mallorca. L’Infantil A va ser el seu primer equip a la Masia. El centrecampista mallorquí, dintre de la seva trajectòria al futbol formatiu blaugrana, va ser campió de Lliga amb l’Infantil A, el Cadet B, el Cadet A i el Juvenil A. Monchu va debutar aquesta temporada amb el Barça B a la jornada 19 al camp del Cadis, sortint a la segona part. Ha jugat sis partits amb el Barça B a La Liga 123, cinc com a titular, i va marcar un gol al Miniestadi contra el Rayo Vallecano. A la UEFA Youth League va ser determinant a la primera fase de la competició, abans d’incorporar-se al Barça B.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut