Juan Miranda renova fins al 2021

Juan Miranda renova fins al 2021

El defensa andalús amplia la seva vinculació amb el FC Barcelona per a les properes tres temporades amb dos anys més ampliables, amb una clàusula de 200 milions d’euros

El FC Barcelona i el jugador Juan Miranda han arribat a un acord per a la renovació del seu contracte, ampliant la seva vinculació amb el club blaugrana per a les pròximes tres temporades, fins el 2021, amb dos anys més ampliables. Juan Miranda tindrà una clàusula de 200 milions d’euros.

Campió de la UEFA Youth League

Juan Miranda, de 18 anys, va arribar al Barça l’any 2014 en edat cadet procedent del Betis. Al futbol formatiu blaugrana ha estat campió de Lliga amb el Cadet B, Cadet A, Juvenil B i Juvenil A. Amb aquest darrer equip s’ha proclamat aquesta temporada campió de la UEFA Youth League, competició en la que ha disputat 8 partits. El defensa andalús ha batut dos rècords durant la seva trajectòria esportiva: és el jugador més jove en debutar amb la selecció espanyola Sub16 (14 anys) i va ser el primer jugador nascut l’any 2000 que va debutar a la Segona Divisió A. Va ser el 20 d’agost de 2017, amb Gerard López a la banqueta del Barça B, al camp del Valladolid. Aquesta temporada ha jugat 7 partits al Barça B i es va estrenar com a golejador contra el Granada al Miniestadi. Juan Miranda va guanyar la medalla d’or a l’Europeu de Croàcia del 2017 amb la selecció espanyola Sub17 i amb la mateixa selecció va guanyar la medalla de plata al Mundial de la Índia. També ha guanyat la medalla d’or amb la selecció espanyola Sub18 als Jocs del Mediterrani Tarragona 2018.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut