FC Barcelona B – Bengaluru FC: Victòria brillant (3-0)

FC Barcelona B – Bengaluru FC: Victòria brillant (3-0)

En el primer partit del curs al Miniestadi, el tercer de la pretemporada, els blaugranes s’han imposat amb claredat i superioritat a l’equip indi

Les llums del Miniestadi s’han obert per al Barça B. En el primer partit del curs 2018/19 com a locals, els de Garcia Pimienta han rebut la calor de la victòria (3-0). Contra el Bengaluru, equip de la primera divisió índia, els culers han dominat l’esfèric i, en la segona meitat, han anotat els gols del triomf. Monchu i Carles Pérez (2) han traslladat la superioritat mostrada a la gespa a l’electrònic.

Els blaugranes focalitzen el joc

Sense ser un ball d’ocasions, perquè el Bengaluru resistia defensivament, sí que els primers instants han estat una exhibició d’autoritat. Sempre amb l’esfèric controlat, els de Garcia Pimienta han buscat els aires del gol oxigenant el joc de banda a banda. El vendaval blaugrana ha semblat aturar-se quan el conjunt indi ha gaudit de dues ocasions. Ara bé, el Barça B, ràpidament, ha deixat en anècdota el perill del Benagaluru.

La càrrega culer no ha remès durant tota la primera meitat. I la possessió de pilota s’ha completat amb una pressió asfixiant en el punt iniciàtic del joc dels visitants -entrenats per l’exblaugrana Carles Cuadrat. Però la lluminositat del gol ha seguit sense encendre’s. Tampoc a través dels xuts des de la llarga distància de Monchu o Ballou, o dels set córners picats en els primers 45 minuts.

La possessió brilla més gràcies als gols

El joc blaugrana s’ha il·luminat amb les dianes. En la segona meitat, els homes de Garcia Pimienta han continuat dominant el partit amb l’esfèric i ho han arrodonit amb les tres dianes que han donat la victòria. Monchu ha enlluernat a propis i estranys amb el seu espectacular gol (1-0). Un potent xut que s’ha colat per l’escaire de la porteria del Bengaluru. Carles Pérez ha aportat encara més claredat al partit dels culers, amb dos gols des de l’extrem esquerre.

Sense baixar el ritme, el Barça B ha conduït el partit a la finalització a través d’un repertori d’ocasions. I és que la resistència defensiva del conjunt indi s’ha anat enfosquit progressivament amb les dianes. De fet, els culers podrien haver eixamplat encara més l’electrònic a través de les botes de Collado o Abel Ruiz. Però no ha importat que no es cantessin més gols, ja que la victòria ja estava assegurada. D’aquesta manera, ha arribat el tercer triomf seguit de la pretemporada, el primer en el Miniestadi. El següent partit, també amistós, serà contra el Cornellà a casa (20.00 hores).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut