Sant Andreu – Barça B: Superats per la mínima al Narcís Sala (1-0)

Els blaugranes cauen contra el Sant Andreu en un duel en què el gol de Juanma a la primera meitat deixa als culers eliminats de la Copa Catalunya

El Barça B ha quedat eliminat de la Copa Catalunya després de veure’s superat pel Sant Andreu per la mínima (1-0). Un duel en què el gol del local Juanma a la primera meitat ha decidit el triomf per al Sant Andreu tot i les ocasions blaugranes per tal d’empatar a la primera i a la segona meitat.

El matx ha començat amb el domini de la pilota per al Barça B, buscant ocasions de perill. Un xut de falta de Collado ha estat l’aproximació més clara en aquesta primera meitat. Pocs minuts després arribaria el gol del Sant Andreu, en què Juanma ha aprofitat un refús dins de l’àrea. Els locals han pogut situar el 2-0 en un xut d’Elhadji que ha sortit fregant el pal de la porteria defensada per Iñaki Peña.

Sense fortuna de cara a porteria

A la represa, els de Garcia Pimienta han buscat un gol que empatés el matx, però els culers no han tingut encert de cara a gol. El local Elhadji ha estavellat la pilota al pal en un nou avís del Sant Andreu, mentre Carles Pérez enviaria un xut que ha sortit fregant la porteria local.

Passaven els minuts, però els blaugranes no aconseguien generar ocasions clares de gol que els situessin de nou dins el matx. Els darrers minuts del matx no han destacat per tenir grans ocasions de perill de cara a porteria, amb el Sant Andreu controlant el matx i els barcelonistes intentant apropar-se la porteria local. Al final, el resultat no s’ha mogut i el Sant Andreu s’ha endut el triomf per 1-0. Un marcador que deixa al Barça B eliminat de la Copa Catalunya.