Figueres- Barça B: Victòria blaugrana amb remuntada inclosa (1-2)

Figueres- Barça B: Victòria blaugrana amb remuntada inclosa (1-2)

Els homes de Garcia Pimienta han remuntat el partit a la segona part. Alex Collado ha culminat la victòria amb un gran gol de falta

La Unió Esportiva Figueres i el Barça B han disputat aquest dissabte 11 d'agost el partit commemoratiu del centenari del club gironí, un matx que ha finalitzat amb triomf culer (1-2). Durant els primers compassos del partit El Figueres, que vestia de vermell per l’aniversari del club, ha sortit pressionant la sortida de la pilota dels homes de Francesc Javier Garcia Pimienta que de mica en mica han anat dominant el partit. Respecte al partit contra l'Escala, el Barça B ha sortit a l'Estadi Municipal de Vilatenim amb vuit jugadors que l'any passat havien jugat a la categoria juvenil.

A la primera part, les ocasions han arribat per la banda esquerra, Kike Saverio i Cucurella han estat autèntics punyals per a la defensa local. Però la primera ocasió del partit l'ha tinguda la Unió Esportiva Figueres amb un xut que ha sortit fregant el pal dret de la porteria de Lazar Carevic. A partir d'aquesta ocasió, les oportunitats només eren blaugrana. Primer, al minut 12 una ocasió molt clara de la mà de Mujica que el defensa ha rebutjat quan la pilota anava a entrar a la porteria. Després, al minut 20, Kike Saverio ha assistit Carles Pérez però el seu xut ha sortit fregant el pal.

Després del domini blaugrana, quan quedaven 5 minuts per al final de la primera meitat, Pons ha assistit des de la línia de fons a Ritxi que ha posat el 1-0 al marcador, resultat amb què s'arribava al descans.

A la represa de la segona part, Garcia Pimienta ha mogut fitxa i han entrat fins a vuit jugadors diferents. El Barça B ha sortit amb ganes de remuntar el partit i al minut 52, Wague ha fet una gran passada a l’espai cap a Ballou que ha centrat i Moha ha rematat a plaer per empatar el partit. Més tard, Cucurella ha pogut posar l’1-2 al marcador al minut 62 però la pilota ha anat fora. A 15 minuts del final, l’equip de l’Alt Empordà s’ha quedat amb un jugador menys després que Canals fos expulsat per doble amonestació.

A falta de tres minuts per al final del partit, Alex Collado ha marcat de falta directa i ha concedit la victòria al Barça B. Finalment, triomf blaugrana per continuar sumant i agafant sensacions per a la nova temporada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut