Barça B – Peralada: Primer punt al Miniestadi (0-0)

Els de Garcia Pimienta aconsegueixen un empat al Miniestadi que, tot i el bon joc blaugrana, sap a poc

El Barça B ha sumat un empat (0-0) contra el Peralada en un partit on els culers han deixat bones sensacions i han demostrat que s’adapten cada dia millor a la Segona Divisió B. L’equip ha realitzat un gran futbol i la bona actuació del montenegrí Lazar Carevic sota pals ha assegurat que el filial blaugrana sumés el seu primer punt a casa de la temporada.

Als primers compassos, el Barça B ha sortit a dominar la possessió i guanyar confiança amb l’esfèric. El Peralada ha esperat replegat al seu camp i amb clara vocació de jugar a la contra.

El primer xut a porteria del matx ha arribat al minut 18, obra del visitant Valery, ben aturat per Lazar Carevic. La ocasió ha arribat en els millors moments del conjunt verd-i-blanc, que ha aconseguit prendre el domini de l’esfèric als de Garcia Pimienta durant aquest tram de partit.

El Barça recupera la iniciativa

A partir del minut 25 els culers han començat a circular la pilota de banda a banda per obrir una escletxa en l’equip rival. I així ha arribat una bona combinació entre Riqui Puig i Aleñá que finalment ha refusat la defensa visitant. Aprofitant la bona dinàmica blaugrana, ha arribat el primer xut entre els tres pals dels de Garcia Pimienta al minut 29: el mateix migcampista mataroní ha esperat una pilota a la frontal de l’àrea però s’ha trobat amb l’exblaugrana Vito.

I dos minuts després, ha arribat la més clara del partit per al Peralada. Un fort xut de l’exblaugrana Paik ha posat en problemes Carevic, que ha necessitat de l’ajuda de Guillem Jaime per evitar el 0-1 al minut 31. No hi ha hagut més ocasions clares durant la primera meitat, i el marcador no s’ha mogut.

Més ritme a la segona part

A la represa, el Barça ha començat dominant, i al minut 47 Aleñá ho ha provat amb un bon xut que ha sortit fregant el pal. El duel s’ha obert durant la segona meitat, especialment a partir del minut 60. Ballou, que ha substituït Aleñá, ha aportat més desequilibri i perill per la banda dreta, i en els últims minuts el Barça B no ha deixat de tocar la pilota i buscar la porteria rival.

Ensurts finals

Però al minut 80 una doble parada de Carevic ha salvat als blaugrana d’encaixar un gol en la primera arribada del Peralada a la segona part. Al temps afegit el partit s’ha trencat i l’equip gironí ha gaudit de dues ocasions de gol, ben solucionades per la defensa blaugrana i un Carevic molt encertat durant tota la tarda al Miniestadi.