Barça B – CF Peralada: A per la primera victòria al Mini

Barça B – CF Peralada: A per la primera victòria al Mini

18.00 HORES (Barça TV) L’equip de Garcia Pimienta busca sumar els primers tres punts a casa després del triomf de la darrera jornada al camp del Sabadell

El Barça B busca aquesta tarda la primera victòria a casa de la temporada davant del CF Peralada (18.00 h / Barça TV). I ho fa amb la moral que li dona haver aconseguit la passada setmana els primers tres punts a la Lliga al difícil camp del Sabadell. El CF Peralada arriba al Miniestadi amb dos punts a la classificació després de sumar un empat en la primera jornada de Lliga a la Nova Creu Alta (2-2) i sumar un altre punt a casa en els partits davant de l’Olot (0-1) i el Conquense (1-1). “El Peralada és un rival com nosaltres, amb jugadors joves, així que no tenim excuses ni amb el tema de l’edat ni del terreny de joc. Esperem arribar als sis punts a la classificació davant d’un rival que serà molt complicat, però que és de la nostra edat”, ha declarat el tècnic García Pimienta.

L’equip, que tornarà a comptar amb la presència del jugador del primer equip Carles Aleñá, té les baixes per aquest partit de Carles Pérez, Oriol Busquets, Mate i Wague. Iñaki Peña i Lazar Carevic són els porters escollits mentre que Jokin Ezquieta s'ha entrenat avui amb el primer equip.

La convocatòria està formada per: Iñaki Peña, Lazar Carevic, Morer, Guillem Jaime, Mingueza, Chumi, Jorge Cuenca, Miranda, Sarsanedas, Monchu, Riqui Puig, Collado, McGuane, Aleñá, Ballou, Kike Saverio, Mujica i Abel Ruiz.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut