Comença la pretemporada amb les primeres revisions mèdiques

Comença la pretemporada amb les primeres revisions mèdiques

Un primer grup de jugadors han iniciat aquest dimecres l’activitat abans d’arrencar els entrenaments, i l’equip ha conegut la composició del grup III de la Segona Divisió B

El Barça B 2018/19 ha arrencat aquest dimecres l’activitat amb un primer torn de revisions mèdiques als Serveis Mèdics de la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Un grup de jugadors ha completat les habituals proves (analítiques, densitometria, ecografia cardíaca, podologia i prova d’esforç) abans de començar, en els propers dies, els entrenaments.

Sergi Palencia, Jokin Ezkieta, Dani Morer, Marc Cucurella, Ferran Sarsanedas, Marc Cardona, Ruiz de Galarreta, Carles Pérez, Abel Ruiz, Jorge Cuenca i Moha han format el primer torn de revisions, que continuaran aquest dijous amb alguns jugadors més. Alguns dels jugadors de la plantilla iniciaran la pretemporada després de segellar la seva continuïtat al Club, com Riqui Puig, Carles Pérez, Chumi, Monchu, Guillem Jaime, Mingueza, Guillem Jaime i Jandro Orellana.

Rivals definits a la Lliga

En acabar les revisions, l’equip ha conegut quins seran els seus rivals en el Campionat de Lliga a la Segona Divisió B, després que la Reial Federació Espanyola de Futbol hagi fet oficial la formació dels grups de la categoria. En el grup III, el Barça B s’enfrontarà als equips catalans (8), aragonesos (3) i valencians (7), a més del Conquense i l’Atlètic Balears.

D’aquesta manera, els de Garcia Pimienta es creuaran amb rivals històrics com l’Hèrcules, el Lleida, el Castelló o el Sabadell. A més, a banda del blaugrana hi haurà cinc filials més al grup III: el València Mestalla, l’Espanyol B, el Vila-real B, l’At. Llevant i el Peralada. El grup III el completen l'Ebro, el Teruel, l'Ejea, el Cornellà, el Badalona, l'Olot, l'Ontinyent i l'Alcoià.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut