El bon inici de curs de Jose Arnaiz

El bon inici de curs de Jose Arnaiz

El blaugrana està protagonitzant bones actuacions amb el Barça B a Segona Divisió i aquest dimarts al vespre podria debutar amb el primer equip en la seva primera temporada al Club

El jugador del Barça B Jose Arnaiz és un dels quatre homes del filial que han entrat en la convocatòria d’Ernesto Valverde per al partit d’aquesta nit contra el Múrcia (21.30 hores). Alhora, el jugador de Talavera de la Reina és un dels jugadors més destacats del conjunt de Gerard López en el retorn del filial blaugrana a Segona Divisió.

L’atacant de 22 anys, que va arribar aquest estiu al FC Barcelona procedent del Real Valladolid, sol jugar d’extrem esquerre tot i que pot jugar en diferents posicions i també pot fer-ho de migcampista ofensiu i de segon davanter. Arnaiz ha marcat 4 gols en els 699 minuts que ha disputat fins al moment. Avui a Múrcia el jugador blaugrana podria tenir un nou repte en la seva primera convocatòria amb el primer equip, tot el contrari que els altres tres jugadors del Barça B Adrià Ortolá, Marc Cucurella i Carles Aleñá que ja havien estat convocats amb el primer equip.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut