Tres vells coneguts al Rayo Vallecano

Tres vells coneguts al Rayo Vallecano

El Barça B visitarà Vallecas aquest diumenge i es retrobarà amb tres exblaugranes: Alberto García, Roberto Trashorras i Àlex Moreno

La Masia continua nodrint de jugadors el primer equip del Barça, però molts d’aquests jugadors que passen pel planter o fins i tot pel filial que no arriben a consolidar-se al primer equip, fan carrera més enllà. Alguns dels casos són els tres vells coneguts que es trobarà el Barça B aquest diumenge a Vallecas aquest diumenge (16 hores) a les files del Rayo Vallecano.

Alberto García

El porter barceloní va jugar a les categories inferiors blaugrana a l’edat d’infantil. Després, una dilatada experiència per clubs com Reial Múrcia, Còrdova CF, Reial Sporting i Getafe, l’han portat a ser el porter titular del Rayo Vallecano aquesta temporada a La Liga 123. Alberto acumula 1.260 minuts en 14 partits jugats. Ha rebut 16 gols.

Roberto Trashorras

El migcampista gallec va jugar fins al Barça B amb regularitat, i va arribar a debutar amb el primer equip contra el Wisla de Cracòvia a la fase prèvia de la Lliga de Campions 2001/02 de la mà de Carles Rexach. Després, Trashorras es va consolidar a 2a Divisió a Numància, Las Palmas, Celta de Vigo i Rayo, on va debutar a Primera i on suma ja set temporades. La present campanya acumula 458 minuts, repartits en set partits.

Àlex Moreno

El més jove dels tres exblaugranes i natural de Sant Sadurní d’Anoia va jugar al Juvenil A d’Òscar Garcia, on va coincidir amb jugadors com Samper, Sandro o Patric, entre d’altres. Després, Àlex ha jugat al Llagostera, el Mallorca, l'Elx i el Rayo, tant a Primera com a Segona Divisió. Aquest curs ha jugat 1.170 minuts en 13 partits, com a lateral esquerre.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut