Sergio Gómez, el quart juvenil a debutar aquesta temporada

Sergio Gómez, el quart juvenil a debutar aquesta temporada

El de Badalona va entrar al minut 85 a La Romareda substituint el golejador Abel Ruiz. J. Cuenca, Miranda i Monchu són els altres tres debutants

Una de les notes positives del filial aquesta temporada és l’alta participació de jugadors en edat juvenil en convocatòries i partits. Així doncs, Oriol Busquets i Abel Ruiz, que ja van debutar la temporada passada a Segona Divisió B, ja formen part de la plantilla del filial tot i ser juvenils. Qui també forma part de la plantilla és Jorge Cuenca, tot i que tot just acaba de complir els 18 anys. El central madrileny ja ha jugat 12 partits de Lliga aquesta temporada, i va debutar contra el Lugo al Mini en la sisena jornada.

Miranda, Monchu i Sergio, els altres debutants

De fet, abans que Cuenca, en la primera jornada de Lliga qui va debutar va ser Juan Miranda. El lateral esquerrà andalús, encara juvenil de segon any, va jugar com a titular en la victòria al Nuevo Zorrilla (1-2). La següent jornada també va jugar contra el Tenerife al Mini abans de tornar a la disciplina del Juvenil A. Gerard López va tornar a comptar amb ell com a titular aquest dissabte a La Romareda, on també va jugar i debutar Sergio Gómez. El badaloní va sortir al terreny de joc al minut 85 substituint el golejador Abel Ruiz, també juvenil i de la generació del 2000. Sergio ja havia anat convocat contra l’Almeria, tot i que en aquella ocasió es va quedar sense jugar. Finalment, qui també va debutar és Monchu, fa tres jornades al Carranza contra el Cadis. El mallorquí també ha anat convocat contra l’Sporting i l’Albacete al Mini. D’altra banda, el defensa Chumi encara espera la seva oportunitat, tot i que ha estat prop de debutar dues vegades, quan va anar convocat contra l’Almeria i l’Sporting. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut