fcb.portal.reset.password

El nou tècnic del Barça B, Francesc Xavier Garcia Pimienta, ha comparegut aquest dimecres en roda de premsa, tot just després de dirigir el seu primer entrenament com a entrenador del filial blaugrana després de l’anunci de la rescissió del contracte de Gerard López. Garcia Pimienta ha destacat: “La meva intenció és formar jugadors. Fa molts anys que soc aquí i crec molt en la idea de joc, els jugadors són idonis per jugar així. No entenc el joc d’una altra manera amb aquest tipus de jugadors”. “La gent de casa sempre serà important, tenim molt bons futbolistes al Barça B i al Juvenil”, ha afegit.

L’entrenador barcelonista, recentment proclamat campió de la UEFA Youth League amb el Juvenil A, ha explicat també: “Si fem les coses bé tindrem moltes opcions de salvar-nos, toca canviar la dinàmica. Tot i que l’equip no ha tingut els resultats esperats, podem tirar endavant aquesta pressió. Els que fa temps que són al Barça B han de ser forts i tirar endavant”.

A més, Garcia Pimienta ha comentat: “M’han transmès plena confiança, estaré el que queda de temporada i dues més. Tenia moltes ganes d’entrenar algun dia el Barça B, és un repte majúscul. Vull continuar formant jugadors perquè en el futur siguin protagonistes al primer equip”.

A continuació, repassem també les declaracions de José Mari Bakero i Guillermo Amor:

 

Tornar a dalt