Albacete – Barça B: Només existeix aquest partit i aquests tres punts

Albacete – Barça B: Només existeix aquest partit i aquests tres punts

20.30 hores (LaLiga123 TV): L’equip buscarà guanyar en un escenari complicat i ple de gom a gom, contra un rival que es juga la salvació

Després de les últimes dues victòries en els darrers dos partits, tot és possible pel Barça B de Garcia Pimienta. Si l’aconseguit fins ara era molt complicat, el que queda no ho és menys. Però l’equip està centrat només en aquest partit. La salvació passa per guanyar a l’Albacete aquesta tarda, en horari unificat en tots els altres partits de Segona Divisió, i res més. L’equip entrenat per Enrique Martín s’ha concentrat aquesta setmana quatre dies en un hotel proper a la localitat d’Albacete per tractar aquest partit com una autèntica final. Una victòria dels manxecs els podria donar la salvació, cosa que ha fet que la seva afició es bolqui amb l’equip i ompli les grades del Carlos Belmonte. Els de Garcia Pimienta, a evitar-ho. De moment, només existeix aquest partit i aquests tres punts.

Aleñá i R. de Galarreta, grans novetats

L’equip va viatjar aquest dissabte cap a Albacete en bus, on ha descansat abans del matx. Garcia Pimienta ha convocat els següents 18 jugadors: Jokin Ezkieta, Daniel Morer, Cucurella, R. Tarín, Rivera, Sarsanedas, Nahuel, Aleñá, Marc Cardona, A. Ortolá, Palencia, Ballou, R. de Galarreta, C. Pérez, Vitinho, David Costas, J. Cuenca, Marqués. El retorn d’Aleñá i R. de Galarreta, sancionats la passada jornada, és la gran novetat de la llista, juntament amb la presència del juvenil Marqués, més habitual en aquest últim tram de temporada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut