CyD Lleonesa – Barça B: Volen treure’s l’espina del play-off

CyD Lleonesa – Barça B: Volen treure’s l’espina del play-off

16 hores (LaLiga123 TV): Els de Gerard López volen treure rèdit de la visita al Reino de León recordant l’eliminació de la temporada passada

Quan va començar la temporada ja se sabia que el Barça B es tornaria a veure les cares amb el seu botxí al play-off d’ascens directe de la temporada passada, la Cultural Lleonesa. Doncs bé, aquest dia ja ha arribat. Els de Gerard López tenen la primera oportunitat per redimir-se d’aquella derrota al Reino de León (2-1), on van arribar a posar-se 0 a 1 i amb opcions d’aixecar l’eliminatòria. De totes maneres, allò va tenir un final feliç, més llarg, però feliç, i els dos equips estan jugant La Liga 123 a un bon nivell, tal com mostra la seva classificació. La gran novetat blaugrana és la tornada de R. De Galarreta a una llista de convocats després de superar la seva lesió al mal·lèol tibial i de rebre l’alta mèdica.

Un recent ascendit que podria ser rival directe

L’equip que entrena Rubén de la Barrera rebrà el Barça B empatat a 15 punts a la zona mitjana de la classificació. A més, tots dos equips arriben empatats a quasi tot: tres victòries, sis empats i tres derrotes en el que va de temporada, i també 15 gols marcats. El Barça B, això sí, ha rebut quatre gols menys. El seu tècnic definia així el partit: “Són dos bons equips amb una idea similar i plantilles canviades; segurament en el cas del Barcelona, millorada. El rival pretendrà ser protagonista i, des d’allí, fer-nos mal. Els espais apareixeran perquè pretendran treure’ns la pilota, cosa que no va passar contra lSporting o lAlbacete”. Els convocats de l’equip de Lleó es coneixeran just abans del partit.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut