El Barça B 2017/18 arrenca aquest dilluns

El Barça B 2017/18 arrenca aquest dilluns

25 jugadors estan citats demà a la Ciutat Esportiva Joan Gamper per començar la pretemporada a les ordres de Gerard López

El Barça B tornarà a l’activitat a la Ciutat Esportiva Joan Gamper demà dilluns, 17 de juliol, al matí, amb una presentació i esmorzar posterior amb el cos tècnic en el qual tota la plantilla coneixerà el pla de treball de la pretemporada. Els jugadors citats són els següents: Varo, Martínez, Fali, Tarín, Sarsanedas, Marc Cardona, Alfaro, Abeledo, Moisés, Paik, Vilanova, Àlex Carbonell, Rafa Mujica, Dani Romera, Kaptoum, Nili, Carles Pérez, Morer, Santi Bueno, Alasana, Josep Martínez, Abel Ruiz, Oriol Busquets i Jokin Ezkieta i Juan Cámara, una vegada han finalitzat les seves cessions al Sabadell i al Girona, respectivament.

El 24 de juliol s’incorporaran als entrenaments del Barça B, una vegada acabin les seves vacances, els jugadors Sergi Puig, Fati, Guillemenot, Lee i Quintillà, mentre que Aleñá, Palencia, Ortolá, Vitinho i Cucurella continuen entrenant-se amb el primer equip.

Dimarts i dimecres, proves mèdiques

Els jugadors passaran aquest dimarts i dimecres al matí les pertinents analítiques i proves mèdiques, i dimecres a la tarda ja faran la primera sessió d’entrenament a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Dijous i divendres hi haurà doble sessió d’entrenaments a la Ciutat Esportiva, abans de marxar, dissabte, cap a l’estada que es farà al Torremirona Golf Club. El Barça B jugarà els seus dos primers partits amistosos el dimarts 25 de juliol, contra l’Escala, i el dissabte 29 de juliol, contra el Peralada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut