SD Osca – FC Barcelona B: Lluiten fins al final (2-1)

Els culers, que s'han avançat amb un gol d'Aleñá de penal, no han pogut sumar cap punt de la seva visita a El Alcoraz tot i haver-ho intentat fins al darrer sospir

El Barça B no ha pogut treure un resultat positiu en la seva visita a El Alcoraz davant l'SD Osca (2-1) i ha caigut per la mínima en el matx corresponent a la 35a jornada del campionat de Lliga de Segona A. Els culers s'han avançat amb un gol d'Aleñá de penal, però els locals, mitjançant dos gols de Melero i Ávila, han capgirat el marcador.

El primer temps ha destacat per una igualtat màxima entre tots dos conjunts, en què cap dels dos ha estat capaç d'avançar-se al marcador. Els culers han dominat la possessió i ho han intentat en atac, amb bones ocasions per Marc Cardona, Nahuel, Aleñá i Monchu, però sense encert en la definició. Els locals també s'han apropat a la porteria de Varo, però els de Gerard López s'han mostrat molt segurs en defensa durant tota la primera meitat, sense concedir pràcticament cap ocasió clara de gol.

Els gols, a la represa

La segona part, però, ha començat de manera contrària a la primera: amb gols. Als 12 minuts, un penal comès sobre Ruiz de Galarreta l'ha transformat a la perfecció Carles Aleñá (min 57, 0-1) per avançar els barcelonistes a El Alcoraz. El '10' blaugrana ha definit amb qualitat i suma ja 10 gols aquesta temporada. L'alegria, però, no ha durat gaire a les files culers i només tres minuts després ha arribat l'empat de l'Osca. Centrada al segon pal, on Ávila ha cedit bé per Melero i aquest ha anotat l'1-1 (min 60).

Els locals han aprofitat el bon moment i només quatre minuts després han aconseguit capgirar el marcador. Una pilota a l'espai de Ferreiro que ha aprofitat Ávila per superar Varo i anotar el segon (2-1, min 60). Gerard López ha mogut fitxa des de la banqueta en donar entrada a McGuane, Carles Pérez i Abel Ruiz, i el Barça B ha intentat reaccionar amb un Monchu molt insistent en els llançaments des de fora de l'àrea.

Tot i la insistència blaugrana fins al darrer sospir, els culers no han pogut igualar el marcador i finalment han caigut a El Alcoraz (2-1). Amb aquesta derrota, els homes de Gerard López se situen en 19a posició amb 37 punts. El proper diumenge els culers rebran la visita del Rayo Vallecano al Miniestadi (16.00h) on intentaran trencar la mala ratxa de resultats actual i sortir de les posicions de descens.