Reial Saragossa – Barça B: Empat sota la pluja per començar l'any (1-1)

Els homes de Gerard López han tret un punt de la seva visita a La Romareda, un dels estadis més complicats del campionat, en un matx passat per aigua i en què Abel Ruiz ha marcat el primer gol de l'any 2018 per al filial

Empat passat per aigua entre el Saragossa i el Barça B a La Romareda (1-1). Els de Gerard López comencen l'any puntuant en un dels estadis més complicats del campionat davant els homes de Natxo González. Abel Ruiz ha avançat els culers als 55 minuts de joc, però Guti, al 64, ha empatat de nou un marcador que ja no es tornaria a moure.

Tot i la intensa pluja, que no permetia fer rodar bé la pilota en algunes zones del camp, els culers han pogut dominar el joc a la primera meitat. Malgrat això, la primera ocasió clara del partit ha estat per als locals, amb un xut de Pombo al pal (minut 4). A poc a poc, els de Gerard López han anat controlant el duel i les arribades a la porteria rival no han trigat a aparèixer mitjançant les combinacions d'Abel Ruiz i Vitinho, però sense fortuna de cara a gol. Ja a les acaballes del primer temps, els culers han tingut una clara doble ocasió per avançar-se després d'una bona centrada de Miranda, però les rematades d'Aleñá i Ruiz de Galarreta no han trobat porteria.

Els gols, a la segona

Al descans Mujica ha substituït el Choco Lozano, que ha patit un cop a les acaballes de la primera meitat. Ja a l'inici del segon temps, Abel Ruiz ha avisat amb una rematada de cap que ha aturat C. Álvarez (minut 50), però cinc minuts després no ha perdonat. Gran acció individual del jove davanter blaugrana, que marxa del seu contrari per banda esquerra i anota sense gairebé angle amb un bon xut creuat (minut 55, 0-1).

Tot i així, la rèplica local ha estat només nou minuts després, quan Guti (minut 64), amb un potent llançament des de la frontal, ha tornat a igualar el partit (1-1). A partir d'aquí, els barcelonistes, mitjançant les arrencades d'Aleñá, han intentat tornar a avançar-se al marcador, però sense fortuna als metres finals. El Saragossa també ho ha intentat fins al final, però la bona defensa culer -tot i les condicions de la gespa a causa de la pluja- ha mantingut l'empat. Finalment, repartiment de punts a La Romareda en el primer partit de l'any per a un Barça B que ja suma nou empats aquesta temporada i que aconsegueix endur-se un bon punt d'un estadi molt exigent.