AD Alcorcón-Barça B: Empat meritori (1-1)

Els blaugranes sumen un punt en un camp molt complicat gràcies a un gran gol d’Aleñá al minut 88

El Barça B ha empatat contra l’Alcorcón (1-1) en un partit molt igualat i en el qual Aleñá, amb una gran jugada individual, ha marcat un gol que els blaugranes han merescut sumar durant tot el partit. Amb aquesta diana, el filial és el primer equip a fer un gol a l’Alcorcón aquesta temporada.

L’inici del duel ha estat molt igualat i amb oportunitats per als dos equips. L’Alcorcón ha estat el primer d’avisar a través de dos contraatacs que ha pogut aturar Varo. Els blaugranes han respost al minut 11, quan Fali ha tingut a tocar el primer gol després d’una centrada d’Aleñá des del córner. L’equip de Gerard López ho ha continuat, i al minut 25 Arnáiz ha fet un gran xut des de fora l’àrea que ha obligat Casto a lluir-se.

Les ocasions no han deixat d’arribar, i Fali i José Martínez, després de superar la mitja hora de joc, han evitat el primer dels locals anticipant-se, respectivament, a David Navarro i Álvaro Peña dins l’àrea petita. La igualtat entre ambdós conjunts ha continuat, i s’ha arribat al final dels 45 minuts amb taules al marcador (0-0).

La segona part ha tingut un to molt semblant al de la primera. Els dos equips han tingut opcions de marcar, però s’han topat amb dos murs. Per part del Barça B, Concha ho ha provat des de lluny amb un gran xut que ha aturat Casto amb una gran intervenció (min 60). El filial ho ha seguit intentant, i Arnáiz, després d’un gran contraatac conduït per Ruiz de Galarreta, ha tornat a posar a prova Casto, que un altre cop ha rebutjat la pilota a córner.

Pocs minuts després, Varo també ha estat protagonista fent una gran parada a Jonathan Pereira, quan aquest estava sol davant del porter blaugrana. Però, al minut 75, Álvaro, després de rebre una bona centrada de Pereira, ha rematat de cap sol dins l’àrea petita i ha obert el marcador (1-0).

Recompensa a l’esforç blaugrana

El Barça B, tot i rebre el gol, ho ha continuat intentant i ha disposat de bones opcions que al final han tingut la seva recompensa. Primer, el Choco Lozano, al minut 82, no ha tingut sort de cara a porteria en un un contra un davant el porter local, però Aleñá, a les acaballes, ha empatat el partit, després d’una gran jugada individual, i amb un xut creuat ha pogut superar Casto (1-1, min 88). Amb aquest empat els culers sumen el tercer partit consecutiu sense perdre. El pròxim compromís serà el dilluns 25 de setembre contra el Lugo al Miniestadi (20.30 hores).