Lorca FC – Barça B: Continua la ratxa a domicili (1-1)

Lorca FC – Barça B: Continua la ratxa a domicili (1-1)

Els de Gerard López sumen un punt a l’Artés Carrasco després de neutralitzar un penal d’Ojeda a través d’una rematada creuada de Cucurella

Sis partits després, el Barça B continua sumant lluny del Miniestadi. El filial blaugrana ha pogut aconseguir un empat a Lorca i segueix amb la ratxa positiva que arrossegava. Un gol d’Ojeda de penal ho ha posat coll amunt, però la reacció visitant després del descans, amb diana de Cucurella, ho ha fet possible (1-1) en un partit complicat de jugar. Perquè el Lorca, a la zona perillosa, volia esgotar totes les possibilitats de salvació, i la primera passava per guanyar aquest dissabte el Barça B.

Per això la pressió alta i les primeres aproximacions han estat per als locals, que han rubricat aquest domini inicial amb el penal per mans de Martínez que s’ha encarregat de transformar Dani Ojeda (1-0, min 30). Un gol i una acció que, de fet, han marcat un primer període sense més moviments al marcador, tot i que Abel Ruiz ha estat a punt d’empatar amb un xut amb rosca (min 29), i el mateix Ojeda hauria pogut ampliar distàncies amb una rematada que ha marxat fora (min 43).

Així doncs, ha estat després del pas per vestidors que el Barça B ha pogut aconseguir l’empat, perquè ha reaccionat fins i tot per poder guanyar. L’entrada de Carles Pérez, Vitinho i Marqués, que ha debutat oficialment juntament amb el titular Collado, ha donat aire als visitants. I han pogut fer l’1-1 a quinze minuts del final, després d’una jugada de Nahuel que Cucurella ha rematat al fons de la xarxa amb un xut creuat (1-1, min 76).

Aquest resultat, malgrat els intents dels uns i dels altres, ha acabat sent definitiu, en part perquè Ortolá i Dorronsoro ho han volgut. El porter valencià del Barça ha salvat una rematada de Brown que es colava per l’escaire (min 79) i un cop de cap de Fran Cruz (min 94), mentre que el local ha posat una mà providencial en una rematada a boca de canó de Palencia (min 85).

El repartiment de punts, però, ha estat una realitat, i, tot i les temptatives finals dels dos equips, el que queda és que el Barça B continua sumant fora de casa sis jornades després.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut