FC Barcelona B - AD Alcorcón: Atac sense premi (0-1)

Els blaugranes perden un matx en què no poden amortitzar els diferents episodis ofensius

Les ocasions no són suficients (0-1). Arriba la primera derrota després de tres partits sense conèixer-la. En una primera meitat sense gols, Rivera s’ha posat la granota d’atacant i Varo, la de protector de la porteria. Ara bé, la diana de l’Alcorcón a la segona part ha acabat per decantar el matx, tot i que el Barça B no s’ha rendit. Però els xuts d’Arnaiz, Marc Cardona i Aleñá no s’han disfressat de gol per evitar la derrota.

Falta l’energia del gol

Els primers minuts de tempteig entre ambdós rivals han deixat pas al domini blaugrana fins al minut 40. El cicle d’atacs s’ha iniciat amb un xut de Rivera i ha continuat amb un altre de Cucurella. El conjunt visitant ha intentat eclipsar el joc de possessió culer a través d’una pressió alta, i en el moment que el Barça B ha imprès més velocitat a l’esfèric, els visitants també han pogut abocar-se més a l’atac. Ara bé, les ocasions vertaderament destacables no han envaït el matx.

I és que, llevat del primer xut de Rivera, el porter de l’Alcorcón no ha hagut de fer intervencions de mèrit. Igual que Varo, arquer culer, únicament encarregat de donar sortida al joc fins a l’aproximació de Pereira a les acaballes del primer temps. Una gran volada, de fet, ha impedit el 0-1.

Es decideix el partit

La segona meitat no ha portat bones notícies per als barcelonistes, perquè una diana matinera de Bellvis (min 51) ha decantat el signe del matx. A partir d’aquí, als culers els ha costat entrar en combustió atacant, mentre que l’Alcorcón s’ha concentrat a defensar el marcador favorable.

El Barça B ha proposat (Arnaiz, que ha tornat després d’una lesió, i Marc Cardona han estat a prop d’igualar l’electrònic), però l’Alcorcón ha especulat. Una màxima que ha augmentat amb l’entrada de Ballou, que ha debutat amb la samarreta blaugrana. Aleñá ha tingut l’última oportunitat de situar l’empat, però els culers han perdut un partit (0-1) després d’una ratxa de tres victòries consecutives contra un rival directe a la classificació. La propera jornada els barcelonistes visitaran el camp del Lugo.