CD Lugo – FC Barcelona B: Remuntada amb doblet de Nahuel (1-2)

Els de Gerard López fan un gran partit a l’Anxo Carro i, tot i començar perdent, aconsegueixen imposar el seu joc després d’un doblet del ‘9’ blaugrana

Matías Nahuel ja està plenament adaptat al FC Barcelona. Si encara hi havia dubtes, els ha esvaït aquest diumenge a Lugo, en el partit que el Barça B ha disputat a l’Anxo Carro (1-2). Perquè un doblet del nou ‘9’ blaugrana ha fet possible que els de Gerard López sumin els tres punts per continuar fugint de la part baixa de la classificació.

I això que el filial ha començat perdent, després que Chuli aprofités un refús de Varo per posar l’1-0 (min 17), però no s’ha rendit en cap moment. Ni a la primera meitat, en què ja hauria pogut fer algun gol i marxar al descans amb el marcador empatat, ni a l’inici de la segona.

De fet, només han hagut de passar cinc minuts per veure reflectit l’1-1 merescut. Nahuel, que abans del pas per vestidors s’havia topat amb el travesser, ha trobat el premi i ha aprofitat una centrada de Cucurella per posar les taules (min 50). El resultat no s’ha quedat aquí, perquè el domini del Barça s’ha acabat d’imposar. I és que el mateix Nahuel ha culminat un contraatac iniciat per Aleñá i que també ha comptat amb la participació de Marc Cardona (1-2, min 70) per donar el triomf final als blaugranes.

Aquesta victòria que significa la tercera consecutiva a domicili i la tercera en els darrers quatre partits de Lliga –comptant també els duels a casa–, i col·loca els de Gerard López amb 33 punts. El proper repte serà al Mini, contra el Nàstic, en un partit que es jugarà el proper dissabte (16 h).