Cadis – FC Barcelona B: L’efectivitat gaditana decanta un duel igualat (3-1)

Cadis – FC Barcelona B: L’efectivitat gaditana decanta un duel igualat (3-1)

El filial blaugrana ha perdut en la seva visita al Carranza en un duel en què, tot i dominar gairebé tota l’estona, no han pogut aturar un conjunt gadità que continua en ratxa

El Barça B no ha pogut sumar cap punt en la seva visita al Ramon de Carranza i ha caigut per 3-1 en un partit en què el Cadis ha estat molt efectiu, especialment a la segona meitat. En un bon duel dels blaugranes, el conjunt gadità ha aprofitat les ocasions que ha tingut al segon temps i ha liquidat les aspiracions dels barcelonistes davant d’un rival en ratxa que suma set victòries consecutives.

Visitava l’equip de Gerard López un dels estadis més complicats de la Segona Divisió. Ho sabien els blaugranes, que el duel costaria, i per això han sortit amb molta intensitat al Carranza. Començaria el Barça B tenint el control del joc, tancant el Cadis a camp propi i creant ocasions de perill. De Galarreta i Aleñá tiraven diagonals perilloses per trencar la defensa gaditana i avisaven amb perill. El Cadis, a poc a poc, ha pogut anar sortint de la seva àrea i ha arribat a la d’Ortolà mitjançant contracops ràpids. Tot i això, no seria una primera meitat de gaires ocasions, malgrat que els blaugranes avisarien amb més claredat. Però ha faltat afinar als últims metres.

Una altra història ha estat la segona meitat. Perquè del control gairebé absolut blaugrana dels primers 45 minuts s’ha passat a un duel més elèctric amb ocasions a tots dos bàndols. Apujaria el perill el conjunt gadità, que arribava amb contundència a l’àrea blaugrana, fins que ha aconseguit avançar-se al marcador amb un gol de Salvi Sánchez després de rematar al segon pal una centrada des de la banda esquerra.

15 minuts letals del Cadis

Gairebé no s’havia refet el Barça B del primer gol del Cadis, que s’ha trobat amb un penal en contra, el qual Ortolá, inspirat i molt atent, ha estat capaç d’aturar per mantenir el filial blaugrana dins del partit. Intentaria el Barça recuperar el control, però el Cadis havia crescut molt i als de Gerard López els costaria aturar el ritme altíssim gadità. Amb tot, arribaria el segon gol local, de Carrillo després d’una bona assistència de l’exblaugrana Romera. Però, sense temps per intentar tornar a ficar-se dins del partit, Carrillo ha tornat a marcar. Aquest cop de penal. Després de fallar el primer, en el segon ha pogut superar Ortolá per posar el 3-0.

Intentaria el Barça sobreposar-se a un marcador molt advers. I ho ha aconseguit a través de Marc Cardona, introduït per Gerard López a la segona meitat. Cardona, que tornava a jugar després de recuperar-se de la lesió, ha fet el 3-1 en una bona acció de contracop blaugrana. El gol que donava esperances als culers. A partir d’aquest instant, els blaugranes han recuperat un altre cop el control absolut del joc i han buscat el segon per intentar remuntar el partit. En aquest tram final, a més, Monchu, del Juvenil A, ha debutat amb el Barça B a la Liga Adelante. Tot i que els blaugranes han intentat amb molta força marcar el segon, la remuntada no ha estat possible i han acabat sortint del Carranza sense cap punt. Ara el filial culer ja se centra en el partit de dimarts al Miniestadi davant l’Albacete. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut