CA Osasuna - FC Barcelona B: Punt valuós al camp del líder (2-2)

Els blaugranes han tret un treballat empat de la visita a El Sadar, un dels estadis més complicats de la categoria, davant el líder de Segona Divisió. Concha i Aleñá han estat els golejadors culers en una gran primera part dels de Gerard López

Osasuna i Barça B han empatat (2-2) en un duel trepidant i molt disputat fins al darrer minut i que ha acabat amb repartiment de punts. Els blaugranes s'han avançat al primer temps gràcies als gols de Concha i Aleñá, però els locals han igualat el marcador mitjançant Quique i Fran Mérida. Tot i així, els de Gerard López s'emporten un punt molt valuós d'un dels estadis més complicats del campionat i davant l'actual líder de la Segona Divisió.

Inici trepidant

A El Sadar s'ha viscut un ambient espectacular des del primer moment, amb l'afició encoratjant els seus futbolistes des del xiulet inicial. Tot i així, els blaugranes han defensat bé l'empenta local i, a poc a poc, les arribades han començat a generar-se. Concha i Arnáiz han estat els primers a provar sort de cara a porteria, mentre que Oier ha estavellat una pilota al pal a la sortida d'un córner (minut 18). La rèplica ha arribat ben aviat, i una gran jugada per banda dreta d'Arnáiz ha permès a David Concha avançar el filial culer rematant l'assistència del '16' blaugrana (0-1, minut 23).

Amb el Barça B dominant per complet el joc, ha arribat una nova diana: bona combinació entre Aleñá i Arnáiz i novament el jugador de Talavera de la Reina ha assistit el '10' blaugrana, que, amb una genialitat, ha definit al pal esquerre de la porteria de Sergio Herrera per marcar el segon (0-2, minut 32). Tot i així, la reacció local ha estat immediata, i Quique, després d'una bona passada enrere de Clerc arribant a la línia de fons per banda esquerra, ha escurçat distàncies (1-2, minut 36) per marxar al descans amb tot per decidir.

Concha s'ha estrenat com a golejador blaugrana i Aleñá suma ja 4 gols a la Lliga

La lesió de Fali al darrer minut del primer temps ha obligat Gerard fer la primera modificació al descans, i l'acabat d'incorporar Tarín ha ocupat el lateral dret, desplaçant David Costas al central. L'Osasuna, però, no ha donat temps, i als dos minuts de joc ha arribat l'empat. Xut des de la frontal de Fran Mérida que toca Cuenca i desvia la trajectòria de la pilota per acabar entrant a la porteria d'Ortolà (2-2, minut 47).

Tot i així, els culers han continuat dominant el joc i la possessió de la pilota, i encara més quan l'Osasuna s'ha quedat amb deu: Fran Mérida ha vist la segona groga en tallar un contracop blaugrana (minut 63) i ha estat expulsat. Amb Aleñá trencant entre línies i Vitinho provant llançaments de llarga distància, els barcelonistes han buscat el triomf, però sense fortuna de cara a gol. A més, els navarresos també han tingut l'opció del tercer amb un llançament al pal de Quique als darrers compassos del partit. Finalment, empat i repartiment de punts en un duel molt disputat que permet al Barça B continuar sumant i endur-se un punt de prestigi d'El Sadar.