Barça B - UD Almeria: Mereixien més (1-1)

Barça B - UD Almeria: Mereixien més (1-1)

Els de Gerard López empaten un partit travat en què els visitants aprofiten un penal per endur-se un punt del Miniestadi

El Barça B i l’Almeria s’han enfrontat amb ganes de reivindicar-se. Després d’una primera part amb poques ocasions, els barcelonistes s’han avançat als primers minuts de la segona meitat gràcies a un gol de Lozano, però Verza empataria de penal poc després. Tot i els intents barcelonistes, el marcador ja no es mouria. L’empat final deixa el filial culer amb 17 punts.

Respecte des de l’inici

Els nois de Gerard López han sortit al camp amb una idea clara de joc: portar la iniciativa mitjançant la possessió de l’esfèric i obrir les bandes amb Cucurella i Palencia molt actius i ajudant en la sortida de la pilota. Tot i dominar el joc, ha estat l’Almeria el conjunt que s’ha apropat als pocs minuts de joc, amb un tir de Pozo que ha sortit desviat per poc. Al minut 6 responia Fali amb un gran xut de falta directa que el porter dels andalusos ha refusat amb dificultats. Només Choco Lozano, en un bon cop de cap a centrada de Cucurella, ha pogut avançar el filial culer, però el porter René l’ha desviat amb una aturada de mèrit.

El segon temps ha començat amb un Almeria més valent amb Pozo dirigint el seu joc ofensiu. Una bona distribució del davanter visitant ha provocat la millor ocasió andalusa en tot el partit, en una passada que cap jugador de l’Almeria ha encertat a rematar. La resposta no s’ha fet esperar, i no ha pogut arribar en millor forma per als interessos culers, amb una passada a l’espai de Fali que ha centrat Palencia al cor de l’àrea rival. Choco Lozano ha finalitzat la jugada amb un bon tir creuat que ha superat René (min 55). Arnaiz ha pogut fer el segon pocs instants després, però René ha guanyat la partida al davanter val·lisoletà.

Ocasions sense premi

En una jugada aïllada, Palencia ha comès penal i Verza s’ha encarregat d’igualar el matx (min 64). El gol ha donat lloc a les ocasions per part dels dos conjunts. El Barça B s’ha llançat a cercar el gol de la victòria als últims instants amb pilotes penjades que Marc Cardona, que acabava d’entrar, no ha pogut aprofitar. La setmana vinent els homes de Gerard López visitaran Reus, on buscaran una victòria que els allunyi de la part baixa de la classificació.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut