Barça B – Real Zaragoza: Tanquen la temporada amb una derrota (0-2)

Barça B – Real Zaragoza: Tanquen la temporada amb una derrota (0-2)

Els blaugranes han caigut en el darrer partit dels curs contra un conjunt aragonès al que li han valgut els gols de Vinicius i Febas i en què Ezkieta ha aturat dos penals

No ha pogut ser. Tot i intentar-ho fins l’últim moment, el Barça B no ha pogut acomiadar l’any amb victòria. Un Zaragoza molt competitiu s’ha endut el matx mitjançant els gols de Vinicius i Febas. El porter del Barça B Jokin Ezkieta ha aturat dos penals que han despertat els crits d’ànim dels més de 4.000 aficionats que s’han acostat a veure el partit al Miniestadi.

El partit ha començat amb un Barça B molt ben situat damunt del terreny de joc, fet que li ha proporcionat un control total de la pilota i el domini absolut dels temps. Les primeres ocasions no s’han fet esperar i Aleñá i després Sarsanedas han tingut l’opció d’inaugurar el marcador, però han errat en les seves definicions.

A mesura que han anat passant els minuts el Zaragoza s’ha estirat i ha començat voler disputar l’esfèric al conjunt blaugrana que, amb un esforç titànic en totes les línies, dominava el partit a plaer. I així, ha arribat l’oportunitat més clara pels de Garcia Pimienta en un xut de Sarsanedas que ha enviat a córner Ratón. Quan semblava que el partit aniria al mitja part amb empat a zero, Viniciusha aprofitat una pilota penjada al segon pal per aconseguir el primer gol del conjunt aragonès (0-1, min 39).

La segona meitat s’ha iniciat amb un Barça B molt intens, pressionant la sortida de pilota d’un Zaragoza que, amb precisió i contundència, ha dominat a plaer els minuts inicials. Així, els visitants han tingut dos penals per a augmentar la distancia al marcador, però Jokin Ezkeita ha aturat ambdós llançaments provocant la cridòria de tot l’estadi barcelonista.

Tot i l’esforç dels blaugranes, el conjunt visitant ha tingut més oportunitats per sentenciar el partit fins que, al minut 89, Febas ha marcat el definitiu 0-2. D’aquesta manera, el Barça B tanca la temporada amb el regust amarg de perdre la categoria però amb la sensació d’haver lluitat fins al darrer minut.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut