Barça B – Rayo Vallecano: Condemnats per l’efectivitat visitant (2-3)

Els blaugranes no han pogut culminar la remuntada contra un rival que ha aprofitat a la perfecció totes les ocasions de perill

El Rayo Vallecano s’ha endut els tres punts del Miniestadi en un duel molt igualat que s’ha decidit en els petits detalls. Malgrat els gols de Monchu i Ballou, el Barça B no ha pogut capgirar el resultat d’un partit en què ha brillat amb llum pròpia Raúl de Tomás, autor de dues dianes.

Els primers minuts no han tingut un dominador clar, i ambdós conjunts han optat per un joc de contenció que resguardés la pròpia defensa. Amb el pas dels minuts els de Gerard López han intentat crear joc mitjançant un Aleñá molt participatiu, però les ocasions no han arribat.

Per la seva banda, el Rayo ha intentat explotar les capacitats ofensives de Raúl de Tomás, molt perillós en tot moment. Al minut 31 era el mateix jugador dels de Vallecas qui s’ha encarregat de transformar un penal comès per Palencia (0-1). Els blaugranes ho han intentat de totes les maneres, i, malgrat les ocasions, no han tingut encert als metres finals. Amb un Barça B bolcat a l’atac s’ha arribat a la mitja part.

Insistència sense premi

La segona meitat ha començat amb un gerro d’aigua freda per als barcelonistes, que han vist com al minut 54 el Rayo Vallecano ha aconseguit marcar el segon gol amb un potent llançament de falta de Bebé (0-2). No obstant això, els culers han avançat les línies, cosa que ha donat els seus fruits. Els de Gerard López han buscat un gol que donés esperança als aficionats culers en un Mini amb 3.313 espectadors. Aquest ha arribat ràpidament quan Monchu, al minut 57, ha engaltat un xut dins de l’àrea impossible d’aturar per a Alberto (1-2).

Al 71 ha estat de nou Raúl de Tomás qui ha superat Varo en una acció ofensiva de gran qualitat  per situar l’1-3. El Barça B no ha deixat d’insistir fins que Ballou, al minut 78, ha posat emoció als darrers minuts amb un xut creuat que ha perforat la porteria visitant (2-3). Tot i l’esforç final barcelonista, el resultat no s’ha mogut més i els de Gerard Lopez han caigut per la mínima contra un dels equips que ocupen posicions que opten a l’ascens de categoria.