Barça B - Lorca FC: Es retroben amb la victòria (1-0)

Barça B - Lorca FC: Es retroben amb la victòria (1-0)

El filial blaugrana ha aconseguit els tres punts en un triomf treballat al Miniestadi gràcies al gol d’Arnaiz

El Barça B ha guanyat el partit contra el Lorca FC amb grans actuacions com les d’Aleñá, Arnaiz i Ortolá. Arnaiz ha marcat l’únic gol del duel i en suma quatre aquesta temporada. El Barça B ha sabut aguantar el resultat fins al final i assolir els tres punts. Aquest triomf ha permès trencar una ratxa de quatre partits sense guanyar.

Els de Gerard López s’han enfrontat amb el Lorca al Miniestadi amb l’objectiu de tornar al camí del triomf. És per això que el conjunt blaugrana ha sortit amb la intenció de dominar el joc des dels primers minuts amb Vitinho i Aleñá com a interiors. De fet, la possessió de pilota ha servit perquè el Barça B tingués la primera ocasió al minut 5 amb un xut des de la frontal de l’àrea per part d’Aleñá.

La primera oportunitat clara del conjunt barcelonista ha arribat en el tercer córner a través d’un cop de cap del central Cuenca. Es mostrava sòlid en tasques defensives l’equip de Gerard López, que ha vist com en algun moment s’ha dinamitzat el duel. Perquè una gran aturada d’Ortolà ha estat precedida per un xut de l’extrem Arnaiz.

La segona meitat ha començat igual que la primera, sense un clar dominador i amb arribades en ambdues àrees, però sense gols. Una vegada més, Ortolà ha estat providencial en evitar que el Lorca obrís el marcador.

Arnaiz inaugura el marcador

Però a mesura que ha anat avançant la segona meitat s’ha revertit la tònica del matx i el Barça B ha passat a ser-ne el clar dominador amb un destacat Aleñá, que ha protagonitzat perilloses conduccions. Les ocasions de gol han arribat de les botes dels jugadors blaugrana, que, amb espais, s’han trobat més còmodes. El xut al pal de Concha (min 62) ha estat el preludi del gol del conjunt barcelonista. Arnaiz, després d’una jugada des del vèrtex esquerre de l’àrea i d’un potent xut, ha obert el marcador al minut 64. D’aquesta manera, el davanter s’ha situat com màxim golejador del Barça B, amb quatre gols.

En els últims cinc minuts del partit s’ha vist un Barça B més defensiu amb l’objectiu de mantenir el resultat favorable. El Lorca intensificaria el seu ritme buscant l’empat, però el Barça estava atent per evitar-ho, sobretot, a través d’Ortolà, que una vegada més, i després d’una gran intervenció, ha impedit que se situés la igualada al marcador. Els homes de Gerard López han tingut l’oportunitat de sentenciar el matx a la contra i Arnaiz ha estavellat una pilota al travesser. El resultat ja no es mouria i els blaugranes s’emportarien els tres punts del Miniestadi.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut