Gerard López:

Gerard López: "Tenim molt a guanyar i poc a perdre”

El tècnic del filial confia en les possibilitats de puntuar a El Sadar aquest divendres

El Barça B visita El Sadar en la onzena jornada de La Liga 123 (21.00h / GOL) aquest divendres al vespre. L’expedició blaugrana viatja aquest divendres al matí cap a terres navarres, on descansarà abans del partit. El tècnic Gerard López ha explicat les sensacions del seu equip a la prèvia del partit:

Declaracions Gerard López:

"És un equip de primera, un camp de primera, amb afició de primera, és un d’aquests partits macos de jugar pels jugadors, on no falta pas la motivació, on de moment se’ns han donat bé, tan Valladolid com Granada, l’equip va donar la cara, vam aconseguir puntuar als dos camps”.

“Tenim molt a guanyar i poc a perdre, que als jugadors els hi pot servir d’experiència per seguir creixent i per viure un ambient de futbol que en pocs camps pots viure i visitar el líder”.

“Amb tota la il·lusió del món, i costarà molt i més també amb la confiança d’haver aconseguit la victòria el passat dissabte contra el Lorca, que va ser important”.

Llista de convocats

Els jugadors convocats són els següents 18: Jokin Ezkieta, Cucurella, Martínez, R. Tarín, Fali, Alfaro, Sarsanedas, Choco Lozano, Aleñá, Marc, A. Ortolá, Jose Arnaiz, C. Pérez, Vitinho, David Costas, D. Concha, O. Busquets i J. Cuenca. Martínez és la gran novetat després de rebre l’alta mèdica aquest mateix dijous. Són baixa per lesió Palencia, R. De Galarreta, R. Mujica i Varo, mentre que Morer, Santi Bueno, Moisés i Samu Araujo ho són per decisió tècnica. Abel Ruiz segueix concentrat amb la sub17 espanyola.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut