Gerard López:

Gerard López: "Si fem les coses com les estem fent, som capaços de guanyar qualsevol"

El tècnic del filial confia en les possibilitats del seu equip de guanyar a Vallecas

El Barça B visita l’estadi de Vallecas en la quinzena jornada de La Liga 123 (16.00 h / LaLiga123 TV) aquest diumenge a la tarda. L’expedició blaugrana ha viatjat aquest dissabte a la tarda cap a Madrid, on descansarà abans del partit. El tècnic Gerard López ha explicat les sensacions del seu equip en la prèvia del matx:

Declaracions de Gerard López:

"És un altre camp important i de categoria com ho és el del Rayo, que és un rival dur, difícil, però tinc la sensació que som capaços de guanyar qualsevol si fem les coses com les estem fent”.

“És cert que els camps en teoria importants de la categoria ens han anat bé, hem puntuat en tots: Granada, Valladolid, Pamplona... Els jugadors en aquest cas crec que es troben bé jugant fora de casa, amb un punt de pressió menys que si juguem al Mini, i fora de casa veig l’equip un punt més solt, amb un punt més de llibertat, de confiança”.

Llista de convocats

Els jugadors convocats són els següents 18: Jokin Ezkieta, Cucurella, Martínez, Fali, Alfaro, Sarsanedas, Choco Lozano, Aleñá, Marc, A. Ortolá, Palencia, Jose Arnaiz, R. De Galarreta, Vitinho, David Costas, Abel Ruiz, O. Busquets i J. Cuenca. Són baixa per lesió R. Tarín i R. Mujica, mentre que Varo, que ha rebut l’alta mèdica, ho és per decisió tècnica, juntament amb Morer, Santi Bueno, C. Pérez, Moisés, D. Concha i Samu Araujo. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut