Gerard López: “Ens hem merescut estar al futbol professional, estem il·lusionats”

Gerard López: “Ens hem merescut estar al futbol professional, estem il·lusionats”

El tècnic del filial reconeix que té baixes importants, però confia en el seu equip

El Barça B visita l’estadi José Zorrilla de Valladolid en el seu retorn a Segona Divisió, a La Liga 123. El debut no serà gens fàcil, aquest dissabte (22h / Gol). L’expedició blaugrana viatja el mateix dia del partit cap a Valladolid via Madrid, sortint de Barcelona a les 9.00h. El tècnic Gerard López ha explicat les sensacions del seu equip en la prèvia del partit:

Declaracions Gerard López:

“Ens hem merescut estar al futbol professional. És un premi per als jugadors i un al·licient per als nous. Volem començar a competir i Valladolid és un gran inici. Viatgem amb la il·lusió de tornar amb alguna cosa positiva”.

“Hem de controlar els nervis d’entrada, tenim poc a perdre i tot per guanyar”.

“S’han acumulat baixes importants inesperades, però hem plantejat com solucionar-ho i sabem qui s’ho ha guanyat als entrenaments. Al meu cap tinc l’equip pensat, ho tinc clar perquè durant la pretemporada hem pogut fer moltes proves”.

Primera llista de convocats

Els jugadors convocats són els següents 19: Jokin Ezkieta, Varo, Daniel Morer, Martínez, R. Tarín, Fali, Lozano, Aleñá, Marc, Santi Bueno, R. De Galarreta, C. Pérez, Vitinho, D. Concha, Samu Araujo, Abel Ruiz, O. Busquets, J. Cuenca i Miranda. Són baixa per lesió Ortolá, Palencia, Cucurella, Alfaro, Kaptoum i Mujica, mentre que Sarsanedas és baixa per sanció, que arrossega de la temporada passada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut