Gerard López:

Gerard López: "El Reus és un equip que treu molt profit als gols que marca"

El tècnic del filial confia en trencar la mala ratxa en el segon duel d’equips catalans de la temporada

El Barça B visita l’estadi municipal de Reus en el partit corresponent a la 17a jornada de La Liga 123 (18.00h / LaLiga123 TV) aquest dissabte a la tarda. L’expedició blaugrana viatja aquest mateix dissabte al matí cap a terres tarragonines, on dinarà i descansarà abans del partit. El tècnic Gerard López ha explicat les sensacions del seu equip a la prèvia del partit:

Declaracions Gerard López:

"Serà un partit dur, difícil. El Reus és un equip que treu molt profit als gols que marca, i en concedeix molt pocs”.

“És un camp complicat, on pocs equips han guanyat, situació molt igualada de classificació, estem en aquesta part mitja-baixa però amb la consciència que aquesta ratxa bona ha d’arribar i si ens arriba agafem les places mitges-altes amb rapidesa”.

“Respecte als debuts aquesta setmana amb el primer equip, és una bona noticia, van fer-ho bé, Arnaiz va tornar a mullar a veure si en fa algun amb nosaltres, cosa que ja li he dit en plan broma. En Carles va estar molt bé i el ‘Busi’ és un debut somiat al Camp Nou sent encara juvenil i David Costas també va tenir aquesta mitja hora que es mereixia des de feia uns quants partits”.

Convocatòria el mateix dia de partit

Pel partit d’aquest dimecres, el tècnic Gerard López no ha donat llista de convocats. Tots els jugadors disponibles estan citats per esmorzar plegats abans d’anar cap a Salou, on dinaran i descansaran abans del partit a Reus. En l’entrenament d’aquest divendres a la Ciutat Esportiva van entrenar tots els jugadors disponibles a excepció de R. Tarín, Sarsanedas i Santi Bueno, que segueixen lesionats. El juvenil Chumi també s’ha exercitat a les ordres de Gerard López.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut