Un Barça B solvent supera el Santfeliuenc FC en el segon partit de pretemporada (2-0)

Un Barça B solvent supera el Santfeliuenc FC en el segon partit de pretemporada (2-0)

Els de Gerard López corroboren les bones sensacions amb una actuació fantàstica tant dels juvenils com dels jugadors de la plantilla

El Barça B ha guanyat (2-0) aquest dissabte el seu segon partit de la pretemporada 2016/17 contra el Santfeliuenc FC després d’estrenar-se amb un flagrant 0-6 contra l’Escala dimecres passat. Amb aquestes bones sensacions, l’equip que dirigeix Gerard López s’ha enfrontat al Santfeliuenc FC que entrena Andrés González a la Ciutat Esportiva. Al duel, hi han assistit molts aficionats que no els ha parat la forta calor d’aquest dissabte per gaudir de l’inici de la pretemporada del dos equips.  

L’equip inicial escollit per Gerard López ha estat el format per Sergi Puig, Morer, Cucurella, Fali, Tarín, Chumi, Campins, Busquets, Marc, Paik i Lee. Els únics que han repetit titularitat respecte del primer partit de pretemporada contra l’Escala han estat Fali, Campins, Paik i Lee. Així, el tècnic blaugrana incorporava a l’onze inicial sis dels nou juvenils que havia convocat per al partit. L’absència destacada ha estat el jugador Jon Bakero, fill del mític capità del Dream Team José Mari Bakero, que no ha estat convocat. Gerard López no ha pogut comptar tampoc per a aquest partit amb els 13 jugadors que estan fent la pretemporada amb el primer equip.

El Santfeliuenc FC s’ha presentat a la Ciutat Esportiva molt obert al terreny de joc i oferint a l’equip de Gerard López molts espais per crear perill. A la primera part s’han produït els dos únics gols. El primer l’ha fet el nou fixatge Marc Cardona només començar el partit (minut 11) a la primera ocasió que se li ha presentat,  amb la qual cosa ha fet valer la seva ambició golejadora. El segon gol del partit ha arribat al minut 20 després d’una bona combinació sudcoreana amb Paik, cosa que ha permès al davanter Lee fer el seu segon gol de la pretemporada després d’haver marcat també contra l’Escala.

A la represa, Gerard López ha canviat tot l’equip menys Chumi, Fali, Campins i Lee que han continuat al camp. S’han incorporat, aleshores, al terreny de joc els juvenils Josep Martínez, Montes i Guillemenot, i els jugadors del Barça B Palencia, Chumi, Fali, Moisés, Sarsanedas, Morer, Vilanova i Xemi. Durant la segona part, el Barça B ha gaudit de moltes ocasions per fer el tercer gol, inclòs un gol anul·lat per l’àrbitre per unes possibles mans de Guillemenot. L’equip de Gerard López ha creat perill per la banda gràcies a la bona actuació de Joan Campins, que ha estat molt actiu durant la segona part pel fet que ha arribat en més d’una ocasió a la línia de fons i ha centrat diverses pilotes a l’àrea.

Defensivament l’equip ha estat brillant i no ha permès al conjunt de Sant Feliu crear cap oportunitat de gol en tot el partit. Tant els juvenils com els jugadors de la plantilla han corroborat les bones sensacions que ens van deixar després del partit contra l’Escala. Després d’aquests dos partits de pretemporada, els de Gerard López descansaran demà i dilluns tornaran amb una doble sessió d’entrenaments.  

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut