Mallorca B – Barça B: Tornar a guanyar a domicili

Mallorca B – Barça B: Tornar a guanyar a domicili

12 hores (Barça TV): Els de Gerard López tenen l’objectiu de tornar amb els tres punts de les Balears i seguir liderant la classificació

Una altra prova per al filial blaugrana ja és aquí. L’equip de Gerard López visita el Mallorca B en un horari poc habitual per als culers, a les 12 hores. El Barça B podrà comptar amb Marlon i Fali, que torna després de la sanció, mentre que és baixa per lesió Marc Cardona. Després de la victòria contra l’Atlètic Balears la passada jornada i de recuperar el liderat, el filial no vol deixar escapar punts lluny de casa i vol tornar al camí de la victòria, com ja ho va fer a Alacant contra l’Hèrcules.

El Mallorca B vol estrenar-se a casa

L’equip de Javier Olaizola encara no coneix la victòria a casa seva, tot i haver guanyat un partit fora de casa. És per això que els balears sortiran a totes amb el suport de la seva afició i amb la motivació d’enfrontar-se al líder. “El grup està motivadíssim, ve el Barça, va líder i tenim confiança i il·lusió per sumar els tres punts", afirmava Olaizola a la prèvia. Els convocats: Valens, Parera, Raúl, One, Cano, Juanjo, Antoine, Pol, Cedric, Tià, Stephen, Enzo, Ángel Sánchez, Rodado, Alberto, James, Serrano i Sastre. El partit es podrà seguir en directe per Barça TV i IB3.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut