Barça B – CE l’Hospitalet: Que no s’escapin més punts del Mini

Barça B – CE l’Hospitalet: Que no s’escapin més punts del Mini

18 hores (Barça TV i Esport 3): Els de Gerard López volen continuar al liderat guanyant a casa, on en l’últim partit van caure derrotats

Després de recuperar el liderat la passada jornada, els de Gerard López no en volen marxar. Per a això han de tornar a guanyar a casa, en aquest cas contra l’Hospitalet. En el record hi ha el partit de la temporada passada, en què els riberencs van guanyar per 1 a 3. Ara, però, les trajectòries són oposades i el Barça B intentarà que els tres punts es quedin a casa.

L’Hospi, de més a menys

L’equip d'Ismael Garcia arriba al partit 18è a la classificació amb 15 punts. De fet, els riberencs van començar la temporada molt bé, però en les últimes jornades han caigut en descens. Això, però, els fa més perillosos. De fet, la temporada passada l’Hospitalet va guanyar al Mini per 1 a 3. A fora de casa els d'Ismael Garcia només han guanyat un partit, a la primera jornada contra l’Eldenc (1-2). La resta, tot derrotes. A les files de l’Hospi hi juga l’excapità del Barça B Sergio Juste, de qui sempre es guardarà un gran record a Can Barça. També hi juga Dani Fernández, exjugador del filial.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut