CE l’Hospitalet – Barça B: Primera oportunitat per ser campions

CE l’Hospitalet – Barça B: Primera oportunitat per ser campions

18 hores (Esport 3): Els de Gerard López volen guanyar per proclamar-se campions de Lliga matemàticament quan falten tres jornades

Si fa dues jornades el Barça B s’assegurava jugar matemàticament el play-off d’ascens a Segona Divisió, aquest dissabte es pot assegurar ser campió de grup i guanyar la Lliga del grup 3 de Segona Divisió B per cinquena vegada a la seva història. Per fer-ho hauran de superar un CE l’Hospitalet necessitat de punts i en zona de descens. Ara mateix, els riberencs estan en 19a posició amb 33 punts, a set de la salvació i a un de la plaça de play-out. Al partit de la primera volta els de Gerard López van golejar al Mini per 4 a 0.

Tots els disponibles, citats

Tot i no haver-hi llista de convocats, no podran ser a l’Hospitalet els juvenils Cucurella, Mboula i Abel Ruiz, que sí que van jugar contra el Lleida Esportiu la jornada passada. Els porters del Juvenil A, Sergi Puig i Iñaki Peña, han tornat de Nyon per completar la llista del filial per la lesió de Suárez. Moisés, Tarín, Rafa Mujica i Suárez es perden el partit per lesió, mentre que Paik està amb la seva selecció.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut