CE Sabadell – Barça B: Oportunitat per augmentar la distància al liderat

CE Sabadell – Barça B: Oportunitat per augmentar la distància al liderat

12 hores (Barça TV): Els de Gerard López intentaran aprofitar l’ensopegada de l’Alcoià i posar terra de per mig a la classificació

El Barça B visita la Nova Creu Alta i el CE Sabadell en una jornada que pot arribar a ser propícia si aconsegueix sumar punts contra els arlequinats, ja que l’Alcoià, segon classificat, va perdre aquest dissabte contra el Lleida Esportiu. Al Sabadell, ara mateix 13è classificat amb 34 punts, li ha canviat la cara amb l’arribada del nou entrenador, Guillermo Fernández. Els arlequinats no han rebut cap gol els últims tres partits a casa, on han sumat set punts de nou possibles. En el partit de la primera volta, el Barça B es va imposar (2-0) amb doblet de Dani Romera. Aquest diumenge Romera i els seus companys intentaran tornar a marcar al seu excompany Jokin Ezkieta, ara cedit al Sabadell.

Tres juvenils a la convocatòria

L’equip s’ha concentrat aquest dissabte al vespre abans d’afrontar el partit a la Nova Creu Alta. La llista de convocats és la següent: Suárez, Puig, Palencia, Nili, Marlon, Martínez, Borja López, Cucurella, Fali, Gumbau, Xemi, Carbonell, Kaptoum, Alfaro, Perea, Marc Cardona, Dani Romera i Mboula. Sarsanedas es perd el partit per sanció, mentre que Moisés, Tarín, Varo, Rafa Mujica i Abeledo se’l perden per lesió. Vilanova i Paik es queden fora de la llista per decisió tècnica, i Carles Aleñá ha estat convocat amb el primer equip de Luis Enrique.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut