Barça B – Mallorca B: Fer-se forts al Mini

Barça B – Mallorca B: Fer-se forts al Mini

18 hores (Barça TV): Els de Gerard López volen sumar una nova victòria al Miniestadi i trencar amb la dinàmica de tres partits sense guanyar

El Barça B rep la visita del Mallorca B, ara mateix 13è classificat amb 28 punts, aquest dissabte (18 h / Barça TV) al Mini amb entrada gratuïta per als socis blaugrana i amb entrades a partir de 3 euros per a la resta d’aficionats, com ja és habitual. Els de Pepe Gálvez arriben després de dues victòries consecutives i són el quart millor visitant de la Lliga, amb 17 punts sumats en 12 partits.

Declaracions de Gerard López:

“Hem de trencar la dinàmica de tres partits sense guanyar, és el segon cop aquesta temporada que ens passa i llavors la vam trencar amb una victòria”.

“El Mallorca B ve de guanyar dos partits seguits i és un rival que a la primera volta ens va costar de guanyar allà, però l’equip està bé, disposo de la majoria d’efectius i és un partit important a casa per aconseguir els tres punts”.

“És un rival dur, fort, sobretot de centre del camp cap endavant; és un equip perillós, i tenim l’experiència del partit a Mallorca de la cinquena jornada, que ens va costar moltíssim”.

Moisés, Kaptoum i Abeledo, novetats

L’equip es concentra aquest dissabte al matí i dinen junts abans d’afrontar el partit al Miniestadi. La convocatòria és la següent: Suárez, Varo, Palencia, Nili, Borja López, Marlon, Moisés, Sarsanedas, Carbonell, Kaptoum, Gumbau, Xemi, Perea, Alfaro, Mujica, Dani Romera, Marc Cardona i Abeledo. Es perden el partit per lesió Tarín i Martínez; per sanció, Fali; per estar amb el primer equip, Aleñá, i per temes burocràtics, Ezekiel. Vilanova i Paik es queden fora de la llista per decisió tècnica.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut