Barça B – Atlètic Balears: Fer del Mini un fortí

Barça B – Atlètic Balears: Fer del Mini un fortí

18.30 hores (Barça TV): Els de Gerard López busquen tornar a guanyar, després de l’ensopegada a Alcoi, i seguir imbatuts al Miniestadi

Un dissabte de futbol i un dissabte blaugrana. El partit del primer equip a les 13 hores a Butarque té continuïtat a les 18.30 hores al Miniestadi amb el partit del Barça B. Gerard presenta una convocatòria amb les novetats de Varo, que torna de la lesió al menisc després de vuit setmanes, i Carbonell, que entra pel sancionat Fali. El filial sap que no es poden deixar escapar punts a casa, si es vol seguir al capdavant de la classificació, i és per això que el Mini ha de ser un fortí on els equips de fora no puguin pescar punts.

L’Atlètic Balears encara no coneix la derrota

L’equip de Ziege arriba a Barcelona amb les absències de Chando, Simon Zangerly i Biel Guasp per lesió. Tot i això, els Balears no han perdut cap partit (dues victòries i dos empats), cosa que els fan “candidats segurs a les places de play-off”, tal com deia Gerard López a la prèvia. La temporada passada, l’Atlètic Balears es va imposar en els dos partits contra el filial blaugrana (1-2) i (3-0). Rubén Jurado, Xisco o Fullana són alguns dels noms que cal seguir d’un equip que es presenta al Mini per buscar els tres punts.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut