Barça B – Hèrcules CF: Buscant un cop d’efecte

Barça B – Hèrcules CF: Buscant un cop d’efecte

19 hores (Barça TV / streaming): Els de Gerard López volen guanyar el primer partit del 2017 al Mini contra un rival directe

El Barça B rep la visita del totpoderós Hèrcules CF, tercer a la classificació, aquest dissabte (19h / Barça TV i streaming) i que busca venjar-se de l’1 a 3 de la primera volta al Rico Pérez. Els alacantins arriben en plena ratxa després de guanyar els últims cinc partits i escalar fins a la tercera plaça, tot i així, els de Gerard López també venen de guanyar a Sagunt el primer partit de l’any i volen començar el 2017 al Mini amb bon peu i regalar-li els tres primers punts a l’afició.

Palencia i Moisés, novetats a la llista

L’equip es concentra aquest dissabte al matí i dinen junts abans d’afrontar el partit al Miniestadi. La llista de convocats és la següent: Suárez, Varo, Palencia, Nili, Marlon, Moisés, Fali, Sarsanedas, Gumbau, Xemi, Aleñá, Carbonell, Kaptoum, Paik, Perea, Alfaro, Dani Romera i Rafa Mujica. Es queden fora per decisió tècnica Vilanova i Abeledo, mentre que es perden el partit per lesió Tarín, Martínez i Marc Cardona. Borja López es perd el partit per sanció mentre que Palencia i Moisés tornen després de perdre’s el partit de Sagunt per targetes.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut