CD Alcoyano – Barça B: Assaltar El Collao per seguir amb la ratxa

CD Alcoyano – Barça B: Assaltar El Collao per seguir amb la ratxa

19 hores (Barça TV i Esport 3): Els de Gerard López volen seguir liderant la classificació visitant un dels camps més difícils de la categoria

Tres de tres, nou de nou i lideratge en solitari. Així es presenta el Barça B a El Collao abans d’aquest partit, se’ns dubte, un dels partits de la jornada. La temporada passada el partit a Alcoi va acabar amb empat (3-3) en un matx on va passar de tot, començant guanyant l’Alcoià, remuntant el filial posant-se 1 a 3, i empatant l’equip local gràcies també a un estadi que encoratja molt als últims minuts. Els de Gerard arriben amb la lliçó apresa de la temporada passada, però també saben que cal estar al 100% i concentrats els 90 minuts per poder sumar a El Collao.

L’Alcoià, un altre equip del tourmalet

Si la segona jornada va tocar l’Hèrcules, i la passada el Vila-real B, aquest quart compromís al camp de l’Alcoià no pot ser menys. El Barça B està travessant una de les franges de calendari més complicades de la temporada, i vol seguir sumant per liderar la classificació. Pel que fa al conjunt de Toni Seligrat, està cridat a ser un dels favorits almenys per lluitar pel play-off. Aquesta setmana van quedar eliminats de la Copa del Rei, fet que els permetrà centrar-se amb l’objectiu de la Lliga. Ara mateix tenen cinc punts en tres partits, gràcies a dos empats (Gavà i Cornellà) i una victòria contra el Mallorca B la passada jornada. Per tant, encara no coneix la derrota a la Lliga, igual que el filial blaugrana.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut