Presentats els set fitxatges del Barça B amb el directiu Silvio Elias

Presentats els set fitxatges del Barça B amb el directiu Silvio Elias

Les noves incorporacions de l’equip de Gerard López han signat el seu contracte amb el directiu responsable del Barça B, Silvio Elías, abans de començar a entrenar aquest dimecres

El Barça B ha presentat les seves set incorporacions després que signessin el seu contracte a les oficines de la Ciutat Esportiva del Club en presència del directiu responsable del futbol formatiu, Silvio Elías, i del secretari tècnic, Pep Segura. El porter Alberto Varo, els defenses ‘Nili’ Perdomo, Marlon Santos i Jose Antonio Martínez; i els davanters Jesús Alfaro, Ignacio Abeledo i Marc Cardona ja han pogut tocar la samarreta blaugrana que defensaran aquesta temporada abans de començar a entrenar aquest dimecres a les ordres de Gerard López en una doble sessió a les 9.30 hores i a les 18.30 hores. Abeledo i Marlon ja havien signat el seu contracte i fet l’acte de presentació amb el directiu anteriorment, tot i que avui han tornat amb la resta de fitxatges.

Aquest dimarts al matí, més revisions mèdiques

Si a la tarda ha estat el torn de presentar els nous fitxatges, al matí han seguit les proves mèdiques i físiques amb la resta de jugadors que no havien pogut fer-les el dilluns. Ara sí, amb tots els jugadors disponibles menys l’encara lesionat Dani Romera, Gerard López podrà començar amb els entrenaments de pretemporada aquest dimecres.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut