Palencia, Gumbau, Suárez, Tarín i Fali, nous capitans del Barça B 2016/17

Palencia, Gumbau, Suárez, Tarín i Fali, nous capitans del Barça B 2016/17

Aquest dimecres al matí la plantilla del filial ha triat els seus nous cinc capitans per a la nova temporada a Segona Divisió B

La plantilla del Barça B ha elegit els seus capitans de cara a la nova temporada que està a punt d’arrencar. Els seus companys han votat Sergi Palencia com a primer capità del filial, juntament amb ell, Gerard Gumbau, José Suárez, Rodrigo Tarín i Fali completen la llista de cinc capitans. Ells seran els representants de la plantilla i l’equip dintre i fora del terreny de joc, en una temporada que es presenta il·lusionant.

Palencia, un vell conegut del braçal

El defensor badaloní ja ha estat un habitual del braçal de la senyera a les categories inferiors del FC Barcelona. De fet, Palencia ja ha lluït el braçal algun partit amb el filial, i fa dues temporades era un dels capitans del Juvenil A. “Em fa molta il·lusió que els meus companys m’hagin atorgat aquesta responsabilitat, i alhora és un orgull per totes les temporades que porto al Club, representar-los dintre i fora del camp” ha dit el nou capità.

Ja hi ha horari oficial per al debut

D’altra banda, aquest dimarts també s’ha conegut l’horari oficial per al debut del Barça B al Grup 3 de la Segona Divisió B d’aquesta temporada. El dissabte 20 d’agost a les 20.30 hores contra l’Atlético Saguntino al Miniestadi. Just després del primer partit de Lliga del primer equip de Luis Enrique que juga a les 18.15 hores contra el Betis al Camp Nou.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut