Les valoracions de Gerard López, Marc Cardona i Rodrigo Tarín després del segon amistós

Les valoracions de Gerard López, Marc Cardona i Rodrigo Tarín després del segon amistós

El tècnic i els dos jugadors del Barça B van valorar molt positivament el segon amistós contra el Santfeliuenc (2-0) i la línia de treball que segueix l’equip

Després de la segona victòria en dos partits amistosos de pretemporada del Barça B, Gerard López, Marc Cardona i Rodrigo Tarín es van mostrar molt satisfets a la zona mixta. El tècnic i els dos jugadors del filial van destacar la bona feina que s’està fent en les dues setmanes d’entrenaments que porten, i valoren positivament els dos partits disputats. Gerard López va destacar que el més important és “sumar minuts i càrregues a nivell físic”. Tot i estat “limitats pels jugadors que estan amb el primer equip”, el tècnic va reconèixer que “els juvenils estan responent molt bé”. Tot i admetre que “els resultats són el de menys”, es va mostrar satisfet per deixar la porteria a zero i per “crear bones opcions en atac”.

Marc Cardona, per la seva banda, es va estrenar com a golejador amb el Barça B en el triomf d’aquest dissabte a la Ciutat Esportiva. El jugador es va mostrar molt content pel gol, i es va definir: “M’agrada baixar a rebre la pilota i associar-me amb els companys”. Cardona, que va reconèixer que podrien haver marcat més gols, va afirmar que la intenció de l’equip és “tenir la pilota amb criteri i recuperar-la ràpid quan es perd”.

Finalment, Rodrigo Tarín va voler destacar com a clau per al triomf un dels trets més importants del joc blaugrana: “La pressió alta és la forma de treballar del Barça. Avui ho hem fet molt bé i estem contents amb la feina feta”. Amb aquest partit es va donar per finalitzada la segona setmana d’entrenaments de la pretemporada del Barça B, i els jugadors tornaran a la feina el dilluns.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut