La plantilla del Barça B es fa la foto d’homenatge pels 25 anys amb el delegat Toni Alonso

La plantilla del Barça B es fa la foto d’homenatge pels 25 anys amb el delegat Toni Alonso

La plantilla i l’staff al complet s’han fotografiat amb el delegat, Toni Alonso, i amb la placa commemorativa que li va entregar el president Bartomeu

Aquest dimarts al matí, l’equip de Gerard López ha tornat a la feina després del dia de descans de dilluns. Abans de l’entrenament matinal, la plantilla i l’staff al complet s’han fotografiat amb el delegat, Toni Alonso, i amb la placa commemorativa que li va entregar el president Bartomeu abans de l’inici del partit contra l’Hèrcules el passat dissabte al Mini, per celebrar els 25 anys com a delegat del filial. Toni ha volgut compartir aquest moment amb la gent del seu dia a dia com són els jugadors i tècnics al complet.

25 anys de color blaugrana

Toni Alonso va debutar com a delegat un 15 de setembre de 1991 en un Compostela-Barça B que va acabar en empat (1-1). Toni ha tingut com a entrenadors al filial a: Quique Costas, Juande Ramos, Josep Maria Gonzalvo, Pere Gratacós, Pep Guardiola, Luis Enrique, Eusebio Sacristán, Jordi Vinyals i Gerard López. Precisament, el tècnic asturià va aprofitar la roda de premsa posterior al Barça-Las Palmas per felicitar a Toni Alonso pels seus 25 anys com a delegat del filial blaugrana.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut