Gerard: “Tenim la primera oportunitat per ser campions i no la volem desaprofitar”

Gerard: “Tenim la primera oportunitat per ser campions i no la volem desaprofitar”

El Barça B ha fet avui el darrer entrenament abans de visitar demà el camp de l’Hospitalet (18.00 hores, Esport3) amb l’objectiu de sumar els tres punts per proclamar-se matemàticament campió de Lliga

El Barça B ha realitzat avui el darrer entrenament a la Ciutat Esportiva Joan Gamper abans de jugar demà al camp de l’Hospitalet (18.00 hores, Esport3) el partit corresponent a la trenta-cinquena jornada de Lliga, en què el filial blaugrana es proclamarà matemàticament campió de Lliga si suma els tres punts. Gerard López, tècnic del Barça B, ha reconegut que l’equip és conscient de la situació i que s’ha preparat a consciència durant tota la setmana: “Tenim la primera oportunitat per ser campions i no la volem desaprofitar. Volem guanyar la Lliga com més aviat millor; ens il·lusiona molt”. El Barça B pot guanyar a l’Hospitalet la seva cinquena Lliga de Segona Divisió B després de les aconseguides amb Antoni Torres (1981/82), Quique Costas (1997/98 i 2001/2002) i Josep Maria Gonzalvo (1997/98) a la banqueta.

La millor ratxa de la temporada

“L’equip arriba al partit de demà en el millor moment de la temporada. Portem cinc victòries consecutives, deu partits sense perdre i cinc partits deixant la nostra porteria a zero. Això demostra no només la nostra bona línia de joc sinó la implicació de tots els jugadors”, ha explicat Gerard López abans de recordar, però, la dificultat que té el partit de demà. “Ara entrem en tres jornades en què ens enfrontem a tres rivals, l’Hospitalet, el Prat i l’Espanyol B, que estan en zona de descens. Ells s’ho juguen tot i per aquest motiu els hem de tenir molt de respecte. L’Hospitalet, a més, és un equip que per joc i ocasions que ha tingut als seus partits hauria d’estar més amunt a la classificació, així que, com sempre, els hem de respectar moltíssim”. El Barça B va guanyar 4-0 al partit de la primera volta, disputat el 26 de novembre. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut