Gerard López: “Tenim ganes de revertir els resultats”

Gerard López: “Tenim ganes de revertir els resultats”

El tècnic de Granollers creu que el seu equip capgirarà la dinàmica de resultats aquest diumenge contra el filial del Llevant

El Barça B visita l’Atlètic Llevant, un altre dels filials de la Segona B, aquest diumenge (17 h / Barça TV i Esport 3). Després de dues jornades sense puntuar, el Barça B vol tornar al camí de la victòria a València. El tècnic Gerard López ha explicat les sensacions del seu equip a Barça TV:

Declaracions Gerard López:

“Tenim ganes de revertir els resultats, ja que la imatge de l’equip ha estat bona. Crec que estem creixent quant a joc, però sí que és cert que pel que fa als resultats se’ns n’ha anat el gran inici de temporada amb aquestes dues derrotes”.

“Hem d’intentar refer-nos d’aquestes derrotes i canviar la dinàmica. Tenim al davant un equip necessitat, que està en zona de descens però que porta una trajectòria ascendent els últims partits. Va començar molt malament la Lliga amb quatre derrotes, però en els últims quatre partits ha puntuat”.

Kaptoum i Alfaro, novetats a la convocatòria

L’equip marxa aquest dissabte al matí cap a València. La llista de convocats presenta les novetats de Kaptoum i Alfaro, que ha rebut l’alta mèdica. Gerard López ha convocat els 18 jugadors següents: Suárez, Varo, Palencia, Martínez, Tarín, Marlon, Moisés, Sarsanedas, Kaptoum, Fali, Carbonell, Perea, Aleñá, Gumbau, Abeledo, Alfaro, Mujica i Dani Romera. Es queden fora de la llista per decisió tècnica Vilanova, Borja López i Xemi. Paik està amb la selecció coreana sub-20, i es perden el partit per lesió Marc Cardona i Nili, aquest últim per una lumbàlgia.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut