Gerard López: “El nostre objectiu és formar els jugadors”

Gerard López: “El nostre objectiu és formar els jugadors”

El tècnic del filial blaugrana ha parlat per a Barça TV, on ha destacat el gran any que està realitzant el seu equip i la importància de com guanyar

El Barça B està vivint un gran moment de forma. Els blaugranes són els líders del grup III de la Segona B amb 35 punts i en els últims nou partits acumulen una ratxa de sis victòries, dos empats i només una derrota. El tècnic del filial culer, Gerard López, ha parlat al programa l’Hora B, de Barça TV, on ha destacat que “som líders i és molt positiu, però el més important és fomentar la formació dels joves jugadors”.

L’entrenador català, a més, ha comentat també la bona ratxa del seu equip: “Tenim una molt bona dinàmica de resultats, però també de grup. És important guanyar, però, sobretot, com ho fem”. A més, Gerard s’ha mostrat molt orgullós dels seus futbolistes que ajuden el conjunt de Luis Enrique, assegurant que “també els formem perquè puguin donar suport al primer equip quan sigui necessari”.

Sobre els objectius, l’entrenador blaugrana ha assegurat que “és molt exigent perquè has de formar una plantilla amb jugadors que en un futur han d’estar en el millor equip del món, però, d’altra banda, és un luxe i un privilegi ser culer des de petit i tenir aquesta responsabilitat”. “L’objectiu és pujar, però sobretot formar els jugadors de cara a la seva carrera”, ha afegit. Pel que fa a l’actual moment de forma, Gerard ha destacat: “Som l’equip més golejador de la categoria, però tots els equips es construeixen des de la defensa. No hem encaixat gol en 7 dels últims 9 partits”.

Gerard López també ha parlat de la combinació entre jugadors joves i alguns amb més experiència, com acostuma a treballar el Barça, i ha declarat que “va bé combinar-ho perquè així els joves també n’aprenen d’altres que són més veterans, però l’essència és la mateixa, mantenim la mateixa metodologia”.

Finalment, el tècnic del filial blaugrana ha repassat el gran enfrontament que disputarà el Barça B el proper dissabte contra l’Espanyol B (Miniestadi, 18.00 h), i ha assegurat: “Serà un partit complicat, un ‘miniderbi’ molt interessant contra un equip que també cuida molt el planter. Espero que vingui molta gent a animar-nos”. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut