Exhaurides les entrades per a socis i acompanyants per al partit de tornada del Barça B contra el Racing

Exhaurides les entrades per a socis i acompanyants per al partit de tornada del Barça B contra el Racing

El Club fa una crida perquè tots aquells que disposin d’una localitat vinguin al Miniestadi diumenge i ho facin amb prou temps d’antelació per acompanyar l’equip des de l’escalfament

El Barça B jugarà diumenge, a partir de les 20.15 hores, el partit de tornada del play-off d’ascens a la Segona Divisió A contra el Racing de Santander, i comptarà amb el suport dels socis i aficionats blaugrana per intentar assolir el gran objectiu de la temporada, després d’haver-se proclamat campió del Grup III de la Segona B. Aquest divendres s’han exhaurit les entrades gratuïtes i exclusives que divendres es van posar a disposició dels socis, que també en podien obtenir per a cinc acompanyants.

El Club fa una crida a tots els socis que han retirat les entrades a les taquilles del Camp Nou o les han aconseguit a través del lloc web, i a tots aquells que hagin obtingut una invitació mitjançant els diferents col·lectius vinculats al Club (penyes, escoles, etc.), a venir a fer costat a l’equip. Les portes del Miniestadi s’obriran una hora i mitja abans de l’inici del partit (18.45 h), i es demana als socis i aficionats que vinguin amb prou temps per acompanyar l’equip blaugrana des de l’escalfament. El Club repartirà banderoles, i la prèvia de l’enfrontament estarà amenitzada per Pep Callau, l’animador habitual dels partits del Camp Nou.

Els socis i aficionats que vulguin venir en cotxe particular podran aparcar dins del recinte del Camp Nou. L’entrada de vehicles es podrà realitzar per l’accés 14 (Avinguda Arístides Maillol) i també s’obrirà l’accés 7 (Avinguda Joan XXIII) per agilitzar l’entrada i l’aparcament dels vehicles.

Malgrat l’esforç que ha fet el Club per portar el màxim de públic possible al Miniestadi, les graderies no estaran totalment plenes. L’afició del Racing de Santander ha demanat 750 entrades, que s’han repartit a través del club càntabre, i ocuparà la zona del Gol Nord superior, que té una capacitat de 2.500 localitats. Per motius de seguretat, les 1.800 entrades restants no podran ser utilitzades per repartir entre els socis i acompanyants del Barça, i tampoc es poden vendre localitats a les taquilles per als aficionats locals i seguidors de l’equip rival el mateix dia del partit. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut