Estrena golejadora de Nili i Xemi de blaugrana

El lateral canari i el migcampista barceloní van marcar el seu primer gol oficial amb la samarreta del FC Barcelona

El filial de Gerard López ha començat la Lliga de la millor manera possible: nou punts de nou possibles i nou gols a favor, l’equip més realitzador de tots els grups de la Segona Divisió B. El cap de setmana passat, el Barça B es va imposar (3-2) al Vila-real B, on dos dels seus jugadors es van estrenar com a golejadors de blaugrana: Nili i Xemi. El lateral canari va aprofitar una bona pressió de la sortida de pilota de Marc Cardona, i va acabar empalmant una pilota al fons de la xarxa que va suposar l’empat a un en la primera part. D’altra banda, Xemi Fernández, no podria tenir una millor estrena golejadora amb el Barça B. Era el minut 90 quan va entrar a rematar un córner amb el cap que va entrava de manera imparable al segon pal i va donar la victòria i els tres punts als de Gerard López. Després de 16 partits amb la samarreta del FC Barcelona va arribar el seu primer gol oficial, tot i que ja havia marcat en algun amistós, i va servir per donar els tres punts i el liderat al seu equip.

Marc Cardona es queda amb quatre gols

Tot i que inicialment el gol del 2 a 1 va semblar el del màxim golejador de la categoria, Marc Cardona, finalment l’àrbitre va concedir el gol al jugador del Vila-real B Carlos Martínez, en pròpia porta, tal com va reflectir a l’acta. Així doncs, Marc Cardona es queda amb quatre gols, igualment com a pitxitxi de la Lliga i del seu equip.